Můj anděl strážný : druhá šance - Schwab, Victoria, 1987- (Albatros, 2016)
Aria je ta nejlepší kamarádka, jakou si dovedete představit. Není to jen obyčejná holka, ale anděl strážný. Aby získala křídla, má za úkol pomoci třem různým dívkám. Druhý příběh trojdílné série pro dívky od 10 let.