Do posledního dechu - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2018)
Čtvrtý díl z volné řady krimithrillerů Případy Kate Burkholderové zasazené do náboženské komunity amišů. Další čtivá detektivka z amišského prostředí se sympatickou vyšetřovatelkou a policejní náčelnicí v městečku Painters Mills Kate. Kate řeší nejen složité kriminální případy, ale i svůj neméně komplikovaný osobní život. V nové kauze týkající se zpočátku dopravní nehody, při níž zahynulo několik lidí, se v rámci náročného pátrání do případu zaplete i Kaitino dlouho skrývané tajemství minulosti.