Mrtví promlouvají - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2018)
Šestý díl z volné řady krimithrillerů, zasazených do amišské komunity, s hrdinkou Kate Burkholderovou. Kate zjistí, že údajná sebevražda na staré farmě může být ve skutečnosti rafinovanou vraždou. Vyšetřování nejnovějšího zločinu má v okolí dosti záhadnou příchuť. O farmě Hochstetlerových, kde je nalezeno mrtvé tělo starého muže, se říká, že je prokletá. Kate nehodlá přijmout předpoklad, že se jedná o sebevraždu a hodlá podivnou smrt vyšetřit. Záhy zjistí, že se nemýlila, neboť se objeví další podobný případ. Kate se tak ve vyšetřování ponoří hluboko do minulosti, kdy na farmě před více než třiceti lety zahynul amišský otec se čtyřmi dětmi a matka beze stopy zmizela.