Jak být milejší : zdravé emoce prakticky a jednoduše - Nešpor, Karel, 1952- (Portál, 2017)
Praktická příručka poskytuje rady, jak si vypěstovat zdravé emoce, které nás uklidní a pomohou zlepšit naše vztahy k druhým lidem.