V troskách tornáda - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2019)
Krimithriller ze série případů s Kate Burkholderovou se opět odehrává v prostředí náboženské komunity amišů. V městečkou Painters Mill je po ničivému tornádu, které po sobě zanechalo raněné a nezvěstné, nalezena kostra vypovídající o dávném zločinu. Šéfka místní policie Kate při vyšetřování nového případu naráží ze strany amišské komunity na hradbu mlčení, netolerance a pokrytectví. Je nucena proniknout do spleti rodinných a náboženských rozporů, které před třiceti lety vyústily v brutální vraždu.