Strašidlář. - Klimek, Hynek, 1945- (Bambook, 2015)
Krátké příběhy o přízračných zjeveních z Čech, Moravy i Slezska vypráví jeden z nich - bývalý lékárník Ignác z Prahy. Na předsádkách strašidelná mapa České republiky.