Bratrstvo růže - Štulcová, Renata, 1969- (JaS nakladatelství, 2016)
Historický román s fantastickými prvky z období vlády Karla IV., určený starším dětem, mládeži i dospělým. První vydání neslo titul Růže a krokvice.