Devátá dívka - Hoag, Tami, 1959- (Knižní klub, 2014)
Známá dvojice detektivů Nikki Lisková a Sam Kovac zasahuje v mrazivém případu údajného sériového vraha zaměřujícího se na týrání a vraždění mladých žen. A i pro zkušené kriminalisty se jedná o hrůzu nahánějící brutální hru šíleného zločince, kterého se co nejrychleji snaží dopadnout. Identita pachatele je však stále ukrytá kdesi v mlze. Může se jednat o nechvalně proslulého Doc Holidaye, cestujícího sériového vraha, ale také o někoho, koho by si v této hrůzné roli nikdo nedokázal představit.