Zážitky z karantény - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2020)
Populární česká autorka nabízí čtenářům drobné úsměvné příběhy a svérázné rady do života, tentokrát z prostředí koronavirové karantény. Ani v té nejsvízelnější situaci by člověka neměl opustit smysl pro humor. Autorka líčí příhody z doby, kdy se s rodinou ocitla v izolaci kvůli pandemii. Sedm lidí, každý s jinými stravovacími nároky a návyky, usilovná snaha se nezbláznit a najít na tom všem něco pozitivního - tak by se dal krátce shrnout soubor povídek a historek, zakončený tuctem receptů.