Příručka pro začínající dobrodruhy : tipy a rady pro přežití v divočině : nebezpečná zvířata, stopování, nebezpečné rostliny, signalizace - Grylls, Bear, 1974- (Pikola (Euromedia), 2020)
Rady a návody pro mladé dobrodruhy, jak přežít v divoké přírodě. Zkušený britský dobrodruh, spisovatel a moderátor připravil svým mladým následovníkům praktický a přehledný soubor dovedností pro bezpečné přežití v divočině. Čtenář příručky se naučí zacházet s mapami, orientovat se v terénu, nebude pro něj problém rozbít tábor v každé situaci, osvojí si umění vázat rozličné uzly a nakonec se naučí čelit v přírodě každému nebezpečí. Publikace je názorně barevně rozlišena a bohatě ilustrována.