Zapomenuté dívky z Paříže - Jenoff, Pam (Beta, 2020)
Historický román odehrávající se během 2. světové války a rok poté. Ve Velké Británii existoval oddíl špionek, po kterých se během posledního válečného roku slehla zem. Je rok po válce a hlavní hrdinka, Grace Healeyová míří do práce jako každý jiný den. Shodou náhod objeví opuštěný kufr, a protože nedokáže odolat, otevře ho. A spolu s obsahem "otevře" i válečné rány několika mladých žen, které neváhaly nasadit svůj život pro vlast. Proč se ale ženy nikdy nevrátily do své vlasti živé a zdravé a kdo zradil jejich jednotku? Na všechny otázky se Grace snaží najít odpovědi.