Ave, Caesar! - Knapman, Timothy (Dobrodružná historie, 2019)
Dobrodružná výprava do starověkého Říma, podaří se čtenáři setkat s římským císařem? Gamebook. Luštění záhad, napínavé události, pátrání. Procvičení znalostí, zajímavosti ze starověkých římských dějin.