Honba za zlatým rounem - Knapman, Timothy (Dobrodružná historie, 2019)
Dobrodružná výprava do starověkého Řecka za hledáním zlatého rouna. Gamebook. Luštění záhad, napínavé události, pátrání. Procvičení znalostí, zajímavosti ze starověkých řeckých dějin.