Faraonova hrobka - Knapman, Timothy (Dobrodružná historie, 2019)
Dobrodružná výprava do starověkého Egypta. Podaří se čtenáři záchránit královský poklad před lupiči? Gamebook. Luštění záhad, napínavé události, pátrání. Procvičení znalostí, zajímavosti ze starověkých egyptských dějin.