Nebezpečná podoba - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2020)
Tragická letecká havárie znamenala pro Avery novou šanci na vysněný život. Pomocí plastické operace ukradla totožnost jiné ženě, ukradla jí vysněnou práci, ukradla jí manžela. Toho se ale někdo pokouší zabít... Žila život jiné ženy... a milovala jejího muže. Havárie letadla znamenala pro televizní reportérku Avery Danielsovou nejen osobní tragédií. Tento nešťastný zásah osudu jí zároveň nabídl skvělou možnost vyšvihnout se ve své profesi a dosadil ji do role klíčové postavy dramatu nenávistné vášně a smrtelné touhy. Po plastické operaci získala podobu oslňující, ale sobecké Carole Rutledgeové, začala žít v sídle mocné texaské rodiny... a především se stala manželkou kandidáta na senátora - v době, kdy zjistila, že kdosi plánuje jeho vraždu. Nakladatelská anotace.