Deník mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2014)
Nikki je už zase v průšvihu. Její zlomyslná rivalka MacKanzie totiž vyhrožuje, že ve školních novinách vyzradí tajemství, které by mohlo totálně zničit život nejen jí a jejím nejlepším kámoškám, ale dokonce i Brandonovi! Ale Nikki to tak rozhodně nenechá. Aby mohla na MacKanzie dohlídnout, vrhne se na novinařinu i ona a shodou bláznivých okolností skončí jako poradkyně skrytá pod přezdívkou Slečna Všeználková. Jenže její poradna slaví nečekané úspěchy a ona je najednou úplně zavalená prací. Nakladatelská anotace. Kráceno.