Tajná cesta - Scott, Amanda, 1944- (Orchidej, 2020)
Romantický příběh ze Skotska počátku 15. století. Lady Marsi Cargillová se odmítá provdat za muže, který prahne po jejích pozemcích více než po její lásce. V přestrojení za služebnou doprovází svého malého bratrance - budoucího skotského krále - jehož tajně odváží do bezpečí tajemný rytíř přezdívaný Hawk. Mezi půvabnou Marsi a urostlým bojovníkem to začne jiskřit, avšak když vyjde najevo, kdo Marsi ve skutečnosti je, Hawkovu touhu vystřídá hněv. Nakladatelská anotace. Kráceno.