Dáma v ohrožení - Laurens, Stephanie, 1953- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2020)
Romance rutinované australské autorky je zasazena do lepší anglické společnosti počátku 19. století. Miranda žije s bratrem a dvěma postaršími tetami, které z ní vychovaly dokonalou dámu, jež se na hony vyhýbá skandálům. Jenže v jejím nitru dřímá ohnivá a nezávislá povaha. Miranda se snaží zjistit, kdo vlastně je a co je pro ni důležité... když bratr náhle zmizí. Obává se nejhoršího a pomoc hledá u pochybného souseda, krále hazardních her Nevillea Roscoea. Lord Julian Delbraith se vzdal svého postavení, aby zachránil rodinu. Stal se Nevillem Roscoem, tajemným mužem, jehož pověst není zrovna valná. Navenek působí nepřístupně a nikoho si nepustí k tělu... dokud ho žena, žijící v sousedství, nepožádá o pomoc. V tu chvíli se v něm probudí čest a Mirandu nemůže odmítnout. Miranda s Nevillem se ocitnou v ohrožení, zapletou se do intrik, hrozí jim nebezpečí... ale přes všechny útrapy si nemohou nevšimnout, že mezi nimi vzplanula láska! Nakladatelská anotace. Kráceno.