Láska a jiné lži - Fisher, Tarryn (Baronet, 2020)
Milostný román vypráví příběh Olivie, mladé ženy, která si je vědoma svých životných přešlapů, a která dostala nečekanou šanci některé chyby definitivně napravit. Olivia Kaspenová právě zjistila, že její bývalý přítel, Caleb Drake, ztratil paměť. Vzhledem ke své špatné pověsti, se Olivia musí rozhodnout, jak daleko je schopná zajít, aby Caleba získala zpět. Při boji s jeho novou, zákeřnou přítelkyní, Leah, musí Olivia vynaložit velké úsilí ve snaze udržet si vnitřní integritu a nevracet se k temné minulosti. Ovšem přesto bude muset brzy čelit důsledkům svých dřívějších lží a uvědomí si, že láska k vykoupení nestačí. Nakladatelská anotace.