Maják na útesech - Lamballe, Marie (Euromedia Group, 2020)
Romantický příběh ambiciózní Susanne, která žije spokojený a velmi naplánovaný život dokud jí do něj nezasáhne tragická okolnost, která jej navždy změní. Susanne žije už pár měsíců s okouzlujícím Paulem, který je pro ni velkou neznámou. Přesto podlehne jeho šarmu a je ochotna vydávat se s ním na nečekané dobrodružné výpravy. Jedna společná cesta se jí ale stane osudnou a Susanne se ocitá sama v Bretani. Po společné autonehodě trpí náhlou ztrátou paměti a tak předpokládá, že se jmenuje Anne-Marie Dupinová. Této osobě je totiž adresován dopis, který nalezne ve své kapse. A tak se setkává se svou domnělou babičkou a obyvateli vesnice, kteří žijí své svérázné životy "na konci světa", jak říkají své milované vesnici.