Wonder Woman. - Rucka, Greg, 1969- (Světové komiksy česky, 2018)
Komiksové znovuzrození slavné Wonder Woman. Díl první. Paměť a myšlenky Diany jsou roztříštěné - kým skutečně je? A proč se nemůže dostat zpět na Themysciru? Neohrožená hrdinka staré řecké mytologie se vydává za odpověďmi do džungle za svou bývalou přítelkyní, nyní nepřítelem, divokou Cheetah.