Dcery Jidášovy - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2015)
Třetí pokračování fantaskní řady Jidáš, v němž poslední z "dcer Jidášových" musí udělat vše pro záchranu svých vlastních dětí i pro zastavení prastaré kletby.