Skřetí král. - Kadlecová, Jarmila, 1947- (Camelot, 2016)
Dobrodružná fantasy, plná magie, hrdinství i bájných bytostí, o tajemných branách mezi světy, které může otevřít jedině meč, jejž vlastní král skřetů. Díl první.