Pragocalypsa. - Urban, Jan, 1985- (Camelot, 2014)
Hororově laděný fantaskní román je debutem českého spisovatele, ve kterém nechá nahlédnout do nedaleké budoucnosti nenabízející nic méně katastrofického nežli samotný konec světa. A pozor, v hlavní roli Praha.