Galgad : příběh strážce Země - Ergall 1984- (spisovatel), (Tomáš Crlík, 2015)
Mýticky laděná fantasy českého autora evokuje bájné doby českých zemí a soužití lidských, zvířecích i nadpřirozených sil v temných lesích.