La! : knížka, která dělá zvuky - Tullet, Hervé, 1958- (Portál, 2020)
Další hravá kniha známého výtvarníka Hervé Tulleta je tentokrát zaměřená na zvuky. Hravou formou, jakou známe z jeho Knížky nebo Barev, rozpohybovává barevné puntíky, které tentokrát děti doprovázejí zvuky. Velký puntík je velké LA, zatímco malý jen malé la, to dá rozum...