Děti Jidášovy - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2014)
Hlavní hrdinka Skylla je mladá, krásná a zdravá a žije již přes tři století. Je Aeternou, bytostí podobnou upírovi, jenž snáze odolává krvi. V knize nám líčí, jak se stala Aeternou a zároveň popisuje, co dělá dnes, jak ničí své potomky aby se nestaly tím čím je ona. V zápiscích o minulosti pak zmiňuje svůj boj s cognatiem, společenstvím Dětí Jidášových, do něhož dříve patřila.