Uč se čísla s kouzelným kolečkem : otáčej a uč se! - Hanáčková, Pavla (Albatros, 2018)
Leporelo na obrázcích zvířat seznamuje s čísly od jedné do šesti. Obrázky jsou propojeny otočnými kolečky. Pro děti od 2 let.