Uč se tvary s kouzelným kolečkem : otáčej a uč se! - Hanáčková, Pavla (Albatros, 2018)
Interaktivní leporelo zaměřené na šest základních tvarů. Určeno předškolním dětem. Kolečko, čtverec a další tvary ukrývající se ve věcech kolem nás. Na dětech je, aby tyto tvary ve vyobrazených předmětech nalezly, např. knoflík - kolečko nebo dveře - obdélník.