Sny o pádu - White, Karen (Ikar, 2020)
Larkin se vrací do svého rodného města, aby hledala svou matku, která se pohřešuje. Nachází zde ale padesát let staré tajemství. Je to už devět let, co Larkin utekla z rodného Georgetownu a přísahala, že se už nikdy nevrátí. Když se ale dozví, že její matka zmizela, nezbývá jí nic jiného, než se vrátit domů - do města, které miluje a zároveň se ho obává. Larkininu matku nakonec naleznou ve vyhořelém vraku blízko rodinné rýžové plantáže. Je těžce zraněná, v bezvědomí a nikdo netuší, jak se tam dostala. Larkin se rozhodne zjistit, co se stalo, ale netuší, že při hledání odpovědí odhalí tajemství skryté více než padesát let. Tajemství lásky, přátelství a zlomených srdcí. Nakladatelská anotace.