Ohňostrojení - Fulghum, Robert, 1937- (Argo, 2020)
Eseje a úvahy populárního amerického autora, v nichž se opět vyjadřuje k tématům mezilidských vztahů, k orientaci člověka v současném složitém světě i k poetice obyčejných věcí, které nás obklopují. Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby. Nakladatelská anotace. Kráceno.