Loutkové divadlo - Craven, M. W. 1968- (Vendeta, 2019)
Detektivní thriller, jehož obsahem je pátrání po sériovém vrahovi, který upaluje své oběti v prehistorických kamenných kruzích Lake District Sériový vrah za sebou nenechává žádnou stopu a policie je bezradná. Když policisté naleznou jeho jméno vyryté do ohořelých pozůstatků třetí oběti, zneuznaný detektiv Washington Poe je znovu povolán do služby, aby se zúčastnil vyšetřování, o které ale nemá zájem. Zdráhavě utvoří tým s geniální, ale značně nespolečenskou civilní analytičkou Tilly Bradshawovou - nesourodý pár odhalí stopu, kterou měl vidět jenom Poe. Nepolapitelný vrah má zjevně plán a z nějakého důvodu chce, aby byl policista jeho součástí. Jak počet obětí přibývá, Poe zjišťuje, že je s případem mnohem spjatější, než by si kdy dokázal představit. V šokujícím finále, které roztříští jeho povědomí o sobě samém, nadaný detektiv zjistí, že jsou mnohem horší věci než být upálen zaživa. Nakladatelská anotace. Kráceno.