Chci tvou smrt : pokud ji nemůže mít on, pak nikdo ... : virtuální romance se změní v děsivou posedlost - James, Peter, 1948- (Euromedia Group, 2020)
Virtuální romance se někdy může změnit v děsivou posedlost. Další napínavý román ze série se superintendentem Royem Gracem. Když se Red Westwoodová seznámí prostřednictvím internetové seznamky s pohledným, okouzlujícím a bohatým pětatřicátníkem Brycem Laurentem, okamžitě se do něj zamiluje. Jak se ale jejich láska rozvíjí, začne vyplouvat na povrch pravda o Bryceově minulosti a temná stránka jeho osobnosti. Vše, co o sobě Red navyprávěl, se ukazuje být snůškou lží a její poblázněnost jeho osobou se začne měnit v hrůzu. Za rok ho, pod policejní ochranou, vystěhuje ze svého bytu a vymaže ze svého života. Její noční můra tím však rozhodně nekončí, ale teprve začíná. Bryce je svou Red totiž posedlý a má v úmyslu zničit vše, co má ráda, i každého, koho kdy znala a milovala - a nakonec také ji. Brightonský detektiv-superintendent Roy Grace ho musí zastavit dřív, než bude pozdě... Nakladatelská anotace.