Ticho : kriminální román - Saudková, Sára, 1967- (Euromedia Group, 2020)
Volné pokračování detektivního románu Déšť opět ukazuje, co by zdánlivě obyčejní lidé nejraději nechali navždy zapomenuté ve sklepeních svých luxusních vil. Začalo to mrtvým Ukrajincem na kolejích a sbírkou ztracených existencí v zapadlé krčmě na kraji Prahy. Kostlivce ve skříni mají ovšem i příslušníci vyšších tříd, jak rychle zjistí major Oldřiška a její mordparta. Mrtvých přibývá a stopy vedou nejen k cizojazyčné mafii, ale i tam, kde se opravdu točí velké peníze - do nadnárodních právnických firem, kde je morálka jen prázdné slovo... Nakladatelská anotace. Kráceno.