Ústav - King, Stephen, 1947- (Beta, 2020)
Thriller odehrávající se částečně na americkém venkově a v prapodivném místě zvaném Ústav. Luke by mohl být normálním klukem, který se prohání na kole a honí míč, kdyby neměl své velmi zvláštní schopnosti a nepřirozeně vysokou inteligenci. K jeho smůle je však unesen z předměstí Minneapolis, kde vetřelci zavraždí jeho rodiče, a Luke se musí zúčastnit podivného experimentu, při kterém nebude jediný, komu půjde o život.