Hezčí svět - Šťastná, Barbora, 1973- (Motto, 2020)
Román české novinářky, bloggerky a spisovatelky je příběhem o nelehké snaze znovu nalézt a obnovit zpřetrhané rodinné vazby a pouta. Začátkem května 1986, když se nad naši zem pomalu sunul radioaktivní mrak z Černobylu, bylo Zdeně šest let. A tenkrát se stala věc, která změnila osud celé její rodiny. Co se událo? Proč nechce její matka mluvit o minulosti? A kdo je tajemná imaginární přítelkyně, kterou Zdena oslovuje Dede? Hledání odpovědí ji zavede do maringotky v sudetském pohraničí, do temné garáže přebudované na bunkr, ale i na pobřeží v daleké Bretani. Nakladatelská anotace.