Tati, už tam budem? - Bernatský, Vojtěch, 1975- (BizBooks, 2020)
Humorné příběhy z rodinného života televizního moderátora. Vojtěch Bernatský, známý sportovní moderátor, s humorem a otcovskou láskou líčí každodenní příhody se dvěma malými dětmi, Eliškou a Matyášem. Volně navazuje na knihu Dvojtáta.