Americký princ - Simone, Sierra (Baronet, 2020)
Pokračování erotického příběhu o milostném trojúhelníku mezi prezidentem USA, jeho manželkou a jeho nejlepším přítelem. Embry Moore je voják, viceprezident a také nejlepší přítel amerického prezidenta. Mezi Embrym a prezidentem je ale mnohem víc než pouhé přátelství. Tyto dva muže pojí vášnivý vztah, do kterého občas vstoupí i prezidentova manželka Greer. Milostný trojúhelník je plný touhy, erotiky a temných tajemství.