Divoká symfonie - Brown, Dan, 1964- (Argo, 2020)
Bohatě ilustrovaná knížka básniček s interaktivní hudební aplikací pro chytré telefony. Kniha je složena z hravých básniček, v nichž maestro Myšák se svou věrnou taktovkou seznamuje čtenáře se svými zvířecími kamarády, od gepardů a klokanů až po slony a velryby. Čtenáři si publikaci mohou vychutnat jak formou tradičního čtení, tak i s doprovodem autorových orchestrálních skladeb věnovaných jednotlivým zvířátkům. Nakladatelská anotace. Kráceno.