Kavárna U Anděla. - Jacobs, Anne (Ikar, 2020)
Další pokračování jedné kavárenské dynastie v polovině dvacátého století. Kavárna u Anděla sice přežila druhou světovou válku a Kochovi se postavili na nohy, nyní se ale musí vypořádat s novou konkurencí i osobními milostnými trablemi. Wiesbaden, rok 1951. Kavárnu U Anděla čekají bouřlivé časy. Hned vedle tradiční kavárny rodiny Kochových vzbudí pozornost jeden konkurent se smyslem pro modernost. Zatímco se Hilda Kochová zoufale snaží přesvědčit své rodiče o tom, že je třeba kavárnu modernizovat, je ohrožena i její těžce vydobytá láska. Se štěstím obou jejích bratrů to není o nic lepší: Wilhelm, obdivovaný ženami, se zaplétá do povrchních milostných hrátek, přičemž jeho srdce touží po ženě, která je pro něho nedosažitelná. A jeho starší bratr August se navíc po svém návratu z ruského válečného zajetí zamiluje do mladé Rusky, aniž tuší, že jeho volba hrozí rozštěpit rodinu... Nakladatelská anotace. Kráceno.