Strmý pád - Iosivoni, Bianca, 1986- (Red (Dobrovský), 2020)
Introvertka Hailee slíbí sestře, že se alespoň na tři měsíce přestane schovávat před světem a vydá se na odvážnou cestu napříč Amerikou. Poznává život „tam venku“ a poznává také Chase, s nímž se sblíží. To ale nezapadá do jejího plánu... Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky. Ale Hailee má plán: slíbí milované sestře, že bude odvážná a podnikne všechny věci, ke kterým se doposud neodhodlala. A tak si na počátku prázdnin prostě sbalí věci, nasedne do auta a vyrazí na dobrodružnou cestu napříč Amerikou, během níž se postaví mnohým výzvám. Koncem léta se zastaví i ve Fairwoodu, aby navštívila hrob svého internetového kamaráda Jespera. Náhoda tomu chce, aby se tu Hailee seznámila s Chasem, šaramantním mladým mužem, Jesperovým kamarádem a spolužákem. Jenže už od chvíle, kdy ho poprvé spatří, ví, že má problém - láska ani nová naděje v jejím cestovním plánu nebyly. Ani to, že se Chase tak nebezpečně přiblíží k jejímu temnému tajemství... Nakladatelská anotace. Kráceno.