V nemilosti - Steel, Danielle, 1947- (IKAR, 2020)
Manželé Sydney a Andrew neměli nikdy nouzi. Kvůli předmanželské smlouvě ale Sydney po smrti manžela zůstane zcela bez prostředků. Po šestnácti letech v manželství a blahobytu se nyní musí vrátit do práce a postavit se na vlastní nohy. Sydney Wellsová byla šestnáct let šťastně vdaná. Nyní je vdova. Její manžel Andrew zahynul při nehodě na motorce. Ještě před svatbou uzavřeli Sydney a Andrew předmanželskou smlouvu, v níž se zřekli všech nároků na společné vlastnictví, a tím pádem nyní Sydney nemá nárok na nic z dědictví. Dům, veškerý majetek i finance dědí dvě Andrewovy dcery z předešlého vztahu. Sydney musí začít úplně od nuly. Coby bývalá celkem úspěšná módní návrhářka se vrací do světa módy. Její návrat ale není nijak triumfální, naopak jí přinese další příkoří a problémy, po kterých klesne na ještě hlubší dno. Nyní Sydney stojí před rozhodnutím: má na vše rezignovat a vzdát to, anebo má opět začít úplně od začátku?