Temná svatá noc - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2019)
Napínavý detektivní román oblíbeného amerického autora o hledání pachatele léta starého zločinu v temných ulicích Los Angeles. Penzionovaný detektiv Harry Bosch se hned tak nevzdává, díky přátelství s bývalým kolegou se mu podaří dostat do policejního archivu, kde ho nad složkami přistihne Renée Ballardová. Nejprve ho vyhodí, ale neodolá a podívá se, co Bosch na služebně hledal. Zjišťuje, že se pokouší najít pachatele brutální vraždy mladé Daisy Claytonové, jejíž tělo bylo pohozeno na místní skládku. Oba vyšetřovatelé se společně pouští do pátrání po minulosti oběti, proč někdo stál právě o smrt Daisy a hlavně se pokouší objevit jakékoli stopy vedoucí k vrahovi. Pomalu nacházejí vazbu i k dalším zmizelým dívkám, u nichž však často chybí těla. Kolik obětí vlastně tento vrah zprovodil ze světa? A možná je dokonce blíž, než si kdokoli z nich myslel.