Holky to někdy nemaj lehký - Honzák, Radkin, 1939- (Mladá fronta, 2019)
Kniha známého psychiatra je tentokrát věnována ženám, jejich rolím v partnerských vztazích, v rodině i jejich postavením ve společnosti. V rozhovoru s novinářkou Klárou Mandausovou vysvětluje psychiatr široké souvislosti lidského chování na pozadí rodinných vzorců, výchovy, morálky a emocí. Vyprávění je proloženo příběhy deseti žen, které v životě zažily mezní situace a vypořádaly se s nimi. Jejich životní osudy komentuje s laskavým nadhledem psychiatrička Alena Večeřová Procházková.