Dokonalá - Ahern, Cecelia, 1981- (King Cool, 2020)
Celestine žije ve světě, který musí být za každou cenu perfektní a kde se každé morální selhání tvrdě trestá. Celestine selhala a byla ocejchována jako „vadná“. Aby dokázala svou nevinu, musí se postavit proti celému systému. Žít ve společnosti, kde je na prvním místě dokonalost, není nic lehkého. Zvlášť když každé sebemenší selhání je považováno za vadu a morální soud jej trestá ocejchováním. Celestine měla skvělý život, ovšem nyní má hned pět cejchů. Vlastně už šest. Je nejvadnější ze všech vadných a je hrozbou pro celou společnost. Ten poslední cejch, tajný, jí vypálil otec její první lásky, vrchní soudce Bosco Crevan. A za to musí zaplatit. Celestine utíká z domu a musí se skrývat. Nastává hon, při němž se snaží pomstít a dokázat, že se stala obětí nespravedlnosti. Bosco Crevan se zase snaží dopadnout Celestine, a hlavně chce získat kompromitující video, zachycující její cejchování. Celestine stojí proti celému systému, který je sám vadný a jen ona to může dokázat a systém zničit.