Rozbité panenky - Flint, Sarah (Knihy Omega, 2020)
Thriller s policistkou Charlie Staffordovou z prostředí prostituce a drog a jimi poznamenaných životů. Autorka je bývalá policistka a přiznává, že hlavní hrdinka Charlie je jí velmi podobná. Dítě leží opuštěné mezi odpadky. Jeho maličký obličej bílý jako alabastr, tělo ztuhlé jako miniaturní panenka. Mladá prostitutka leží zbitá, její tělo jako figurína na zmrzlém betonu, všude kolem krev. Její život vyprchává. Jak se detektiv Charlie Staffordová a její šéf Hunter snaží identifikovat oběť násilníka, jejich vyšetřování je přivádí do drogových doupat v Lambethu plných poškozených lidí, jejich životy poznamenané tragédiemi a násilím jsou většinou nenapravitelně zlomené. Jak další životy visí na vlásku, musí Charlie posílit postavení slabých, aby mohli vystoupit proti těm, kteří se jim snaží ublížit. Ale může být rozbitá panenka někdy opravdu uzdravena, nebo budou rány minulosti utvářet události budoucnosti? Nakladatelská anotace.