Spáč číslo 13 - Sinclair, Rob (Domino, 2019)
Akční thriller o mezinárodním terorismu sleduje dvě hlavní postavy, odpadlíka skupiny džihádistů a agentku britské tajné služby. Aydin Torkal byl v devíti letech unesen vlastním otcem z Británie a zařazen do výcviku islámských radikálů. Ani jako třináctý bojovník svaté války, Talatašar, však ideologii zcela nepodlehl. Po úspěšném útěku se stává současně štvancem i pronásledovatelem, toužícím po pomstě. Na stopě celé skupiny je agentka MI6 Coxová, mající poznatky k připravovaným útokům velkého rozsahu. Špionážní thriller se odehrává v mnoha zemích světa a odhaluje drsné praktiky teroristů.