Tom Clancy: Povinnost a čest - Blackwood, Grant (Vendeta, 2020)
Politický thriller, v němž hlavní hrdina Jack Ryan Jr. čelí hrozbě, pocházející od samotného zakladatele významné evropské bezpečnostní agentury. Ačkoliv je Jack Ryan mladší tajnou zpravodajskou službou postaven mimo aktivní službu, ocitá se uprostřed nebezpečného víru událostí, které mají dopad na celý svět. Když se ho někdo pokusí zabít, rozhodně se Jack na vlastní pěst zjistit, kdo a proč mu usiluje o život. S využitím stop, které objevil u mrtvého vraha, pokračuje ve vyšetřování souvislostí s narůstajícím počtem mrtvol po Evropě. Jeho pátrání ho zavede až k nejvýznamnější soukromé bezpečnostní agentuře Evropské Unie - Rostock Security Group - a jejímu zakladateli Jürgenu Rostockovi. Rostock je po celém světě znám jako filantrop a obhájce lidských práv. Avšak Jack jej zná z jisté mise Campusu, která se točila okolo společnosti propojené s RSG - misi, která z něj učinila Rostockův cíl. Nakladatelská anotace.