Dlouhé stíny - Donlea, Charlie (Euromedia Group, 2020)
Thriller o sériovém vrahovi a několika zmizelých ženách. Rory Mooreová se snaží zjistit pravdu o případu starém čtyři desetiletí a nachází zcela nové souvislosti. Pravda se lehko přehlédne, i když ji máme přímo před očima. Rory Mooreová má zvláštní schopnost najít a poskládat detaily, které ostatním unikají. Proto je velmi úspěšná při řešení vychladlých případů násilných trestných činů. Při vyklízení právnické kanceláře svého zesnulého otce narazí na případ starý desítky let, který dosud nebyl uzavřen. V horkém létě 1979 v Chicagu beze stopy zmizelo pět žen. Lidský predátor s přezdívkou Zloděj po sobě nezanechal žádné tělo ani vodítko. Policie tápe, dokud neobdrží zásilku od záhadné ženy jménem Angela Mitchellová, které se podařilo odhalit jeho totožnost. Ale dřív než ji stačí vyslechnout, Angela zmizí. Rory se vydává po Angeliných stopách a odkrývá jedno šokující odhalení za druhým. Zjišťuje, že minulost zdaleka není mrtvá, a málokdo je tím, kým se na první pohled zdá být. Nakladatelská anotace.