Notting Hill pod sněhem - Wake, Jules (Román (Motto), 2020)
Londýnská vánoční romance o milostných snech a nadějích. Violu v londýnském metru zaujme muž, který musí být tím pravým. Mají totiž spolupracovat na stejném školním vánočním představení, což nemůže být náhoda. Hráčka na violu touží po svátcích plných lásky. Ale Nate není zrovna ideálním adeptem. Kromě dcerky má také manželku, která dala přednost kariéře v zahraničí, ale kdykoliv se může vrátit domů. Vysnila si Viola příliš nereálný dárek? Vánoce jsou přece časem splněných přání... i těch nejodvážnějších. Nakladatelská anotace.